duminică, 19 octombrie 2014

GAGNAM STYLE PSY DROGURI SI SCANDAL

CLICK ca sa asculti GAGNAM STYLE
Park Jae-Sang, cunoscut tuturor sub numele de PSY, s-a nascut pe 31 decembrie 1977. Sud-coreanul si-a facut studiile in Statele Unite, la Berklee College of Music, dar regreta ca nu a mers prea mult la cursuri si ca a fost un tanar rebel. 
In anul 2000, Park Jae-Sang a renuntat la studii si a revenit in Coreea de Sud si si-a inceput cariera muzicala. Primul sau album, „PSY from the PSYcho World!”, lansat in 2001, a starnit controverse din cauza versurilor, la fel ca si cel de-al doilea material discografic al sau. PSY s-a remarcat de la inceput prin coregrafiile indraznete si aparitiile publice controversate.
Cantaretul a avut si probleme cu legea, caci in 2002, a fost arestat pentru posesie de droguri.  Tanarul artist a facut armata intre 2003 si 2005, dar nu a respectat regulile armatei sud-coreene, asa ca a fost nevoit sa repete stagiul militar, doi ani mai tarziu.


2006 a fost anul in care Park Jae-Sang s-a casatorit cu o violoncelista cu care avea o relatie de peste trei ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar acum sunt parintii a doua fetite gemene.
Succesul lui PSY l-a ajutat in afaceri si pe tatal sau, presedintele executiv al unei companii care produce echipamente de testare a semiconductorilor. Actiunile firmei care furnizeaza produse si gigatului Samsung au crescut de peste cinci ori de la succesul inregistrat de PSY. Cantaretul a devenit atat de influent in Coreea de Sud, incat actiunile unei companii producatoare de bauturi alcoolice distilate au crescut cu 8% dupa ce artistul a baut dintr-o sticla produsa de aceasta firma in timpul unui concert.
Desi este extrem de populara, "Gangnam Style" nu este o melodie usor de inteles din cauza versurilor in limba coreeana. 
BIJUTERII LA PRET REDUUS



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu